Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Злодії, що пограбували 50 квартир, прийшли з повинною, а їх не прийняли

Середа, 23 березня 2005, 15:41
У Деснянське райуправління внутрішніх справ Києва з повинною прийшли троє осіб, які зізналися у скоєнні десятків квартирних крадіжок.

Як повідомляє в середу Центр громадських зв'язків ГУ МВС України в Києві, троє молодих людей повідомили черговому, що хочуть зізнатися в здійсненні крадіжок, однак працівники міліції не повірили їм і попросили не заважати працювати.

Тоді злодії домоглися прийому у начальника карного розшуку, у спілкуванні з яким зізналися, що протягом 2 місяців на території столиці обікрали близько 50 квартир.

Для підтвердження своїх слів вони висипали на стіл начальника більше двох десятків наручних годинників.

На питання оперативників, що змусило їх здатися, злодії заявили, що більше не могли перебувати в нелегальному становищі. До такого висновку вони прийшли, коли зрозуміли, що працівники карного розшуку вийшли на їх слід.

Правоохоронці затримали злодіїв, які прийшли з повинною. Вік всіх трьох - 25 років, один з них киянин, двоє - жителі Вінницької області.

За даним фактом порушена справа за статтею 185 КК України (крадіжка), яка передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування