Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Радник Ющенка попросив Пінчука взяти до себе зірку НТВ

Середа, 23 березня 2005, 17:16
Російський тележурналіст Савік Шустер буде працювати на каналі ICTV після пропозиції, зробленої радником Ющенка Борисом Нємцовим власнику каналу Віктору Пінчуку.

Шустер заявив газеті "Коммерсант", що цю пропозицію він одержав особисто від Пінчука. Він буде ведучим громадсько-політичного ток-шоу на ICTV.

"Пропозицію зробив особисто Віктор Михайлович Пінчук. Усе було вирішено минулого тижня", - сказав Шустер.

Як з'ясувалося, кандидатуру Шустера Пінчуку запропонував член політради СПС Борис Нємцов, нещодавно призначений радником президента Ющенка.

"Після всього того, що відбулося в Україні, я відразу почав думати про роботу там. Тут є реально нове поле для роботи, для громадської дискусії, є потреба і попит на такий формат".

"Коли Нємцова призначили радником, я подзвонив, поздоровив його, і ми домовилися про зустріч. Потім я сказав Борису, що хотів би працювати на незалежному каналі, робити ток-шоу. Так народилася ідея з Пінчуком, у Нємцова була з ним розмова на цю тему", - розповів Шустер.

До останнього часу Шустер очолював дирекцію документального кіно НТВ, і передбачається, що він також залишиться й на цій посаді. Однак близько місяця тому з'явилася інформація, що дирекція документальних програм може бути розформована.

Тим часом Дмитро Кисельов, який працює на ICTV, з понеділка по четвер буде вести на держканалі "Россия" програму "Вести. Подробности" у жанрі актуального інтерв'ю.

Також Кисельов продовжить вести недільну аналітичну програму "Подробно с Дмитрием Киселевым".

Відповідаючи на запитання "Коммерсанта" про те, що зміниться на ICTV з появою Савіка Шустера, Кисельов заявив: "Савік - яскрава особистість, і він, звичайно, принесе щось нове. Але йому доведеться вникати в українські реалії, відчути себе в іншому середовищі, у тому числі інформаційному, і пристосуватися до нього. Це дуже непроста робота".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування