Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Займатися Україною у Кремлі буде соратник Павловського

Четвер, 24 березня 2005, 09:32
Президент Росії Володимир Путін призначив нового керівника управління адміністрації президента Росії з питань міжрегіональних і культурних відносин із закордоном, який зокрема займатиметься й відносинами з Україною.

Керівником нової структури став відомий російський політтехнолог Модест Колеров, повідомляє радіо "Свобода".

Створення президентом РФ Управління з міжрегіональних і культурних відносин із закордоном спостерігачі в російській столиці вважають відповіддю адміністрації президента на нещодавні події в Грузії і Україні, насамперед на "помаранчеву революцію".

Російські спостерігачі називають Модеста Колерова контрреволюціонером, який має повернути РФ позиції, втрачені в результаті приходу до влади в Україні команди Віктора Ющенка.

Радіо "Свобода" наводить деякі цитати нового керівника

"Смута в Україні буде мати тяжкі наслідки для РФ. Росія протиставляє Віктору Ющенку і західній допомозі максимальний політичний ресурс – особисту участь Володимира Путіна у долі українських виборів. Боротьба за національні інтереси – це війна, у якій сьогодні ще далеко до переможного 1945 року. Ми поки що у грізному 1941 році". Модест Колеров, листопад 2004 року.

"Досить екзотичне розташування Криму у складі України накладає серйозний відбиток на будь-які визнання нерухомості кордонів. У Криму пересікаються стратегічні інтереси Росії і України. Не варто тішити себе надією, що час вилікує цю хворобу. Питання має ставитись про особливий статус Криму стосовно Росії". "Независимая газета", лютий 1992 року.

"Гіпотетичний перехід влади в Україні і в Білорусії в руки проамериканських націоналістів є небезпечним", листопад 1992 року.

Спостерігачі наголошують, нове управління буде мати досить серйозні можливості.

На сайті президента Росії перед призначенням пана Колерова з’явилася довідка про діяльність управління, у якій зазначається, що полем його діяльності будуть незалежні держави, які створені на території колишнього Радянського Союзу, а звітувати Модест Колеров буде безпосередньо перед керівником адміністрації президента Росії Дмитром Медведєвим.

Саме Дмитра Медведєва спостерігачі в російській столиці називали куратором проекту допомоги на українських виборах колишньому прем’єр-міністру Віктору Януковичу.

Як наголошують у Москві, Модеста Колерова можна назвати близьким соратником іншого відомого російського політтехнолога Гліба Павловського.

Разом із Глібом Павловським пан Колеров очолює так званий проектний комітет, що об’єднує російських політологів і політтехнологів. Гліб Павловський називає свого колегу людиною ліберальних, антифашистських і контрреволюційних поглядів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить сусідів
00:15
Харків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
22:35
Tesla витратить 500 мільйонів доларів на розширення мережі зарядних станцій
Усі новини...
Реклама: