Ющенко восьмий раз не прийшов у суд до екс-прес-секретаря Януковича

Четвер, 24 березня 2005, 12:39
24 березня Печерський районний суд міста Києва у восьмий раз відклав слухання справи за позовом Віктора Ющенка до Ганни Герман про захист честі та гідності.

За повідомленням судді Умнової, суд не мав коштів для того, щоб відправити поштою рекомендоване повідомлення Віктору Ющенку, і не має доказів про те, що Ющенко знав про час і місце судового засідання, повідомляє прес-служба штабу Януковича.

На думку представника Ганни Герман Олени Лукаш, той факт, що позивач Віктор Ющенко восьмий раз не з'явився на засідання суду є підставою для залишення справи без розгляду.

За словами Герман, Ющенко позивається до неї через фразу, сказану нею після того, як в Івано-Франківську у Віктора Януковича пожбурили яйцем.

"На мітингу була радикально налаштована частина представників блоку "Наша Україна", яка поводилася агресивно, що змусило охорону прем'єра захищати його", - процитувала Герман свої слова, за які отримала позов.

Ганна Герман на з'їзді Партії регіонів сказала "Українській правді", що зараз не обіймає жодних офіційних посад і займається написанням книги.

"Українська правда"

Читайте також:

Операція "Яєшня", або "Теракт" проти Януковича


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News