Литвин не бачить криміналу у своїх словах на плівках Мельниченка

Четвер, 24 березня 2005, 14:05
Голова Верховної Ради Володимир Литвин у черговий раз заявив про те, що не відчуває своєї провини у справі Георгія Гонгадзе.

Відповідаючи на питання журналістів на прес-конференції в четвер, Литвин, зокрема, відзначив, що для нього "це надзвичайно хвороблива тема".

Голова ВР також додав, що якби в нього була б "товща шкіра", він би взагалі не реагував на такі запитання.

Литвин відзначив, що іноді в нього виникає бажання сказати: "Що мені необхідно зробити для того, щоб довести свою непричетністю до цієї справи?"

Спікер заявив, що він не побажав би навіть ворогові опинитися у схожій ситуації, коли протягом уже чотирьох років його вважають причетним до вбивства Гонгадзе.

Литвин також відзначив, що він постійно читає все те, що йому приписують у цій справі. Але, у той же час, читає також і ті статті, у яких ці ж слова приписують й іншим.

Голова парламенту підкреслив, що дотепер він не почув відповідь на своє питання про те, "де був кримінал у його словах".

На думку Литвина, на сьогоднішній день у справі Гонгадзе головне - з'ясувати мотиви цього злочину. При цьому він підкреслив, що ці мотиви необхідно шукати в 1999-2000 роках.

Литвин також відзначив, що останнім часом у нього складається враження, що люди, які організували всю цю справу, хочуть каналізувати обвинувачення в тому руслі, у якому їм вигідно.

ЛІГАБізнесІнформ



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування