Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-керівника Азовського морського пароплавства вбили через бізнес?

Четвер, 24 березня 2005, 14:06
Одна з версій убивства колишнього керівника Азовського морського пароплавства Анатолія Бандури - його комерційна діяльність.

Про це повідомив у четвер на брифінгу перший заступник начальника ГУ МВС України в Києві, начальник УБОЗ Валерій Гелетеі.

"Бізнес, комерційна діяльність - це одна з версій убивства", - сказав він, відзначивши, що слідство не відкидає й інші версії.

Гелетеі сказав, що на даний момент працює слідчо-оперативна група з розкриття цього злочину. Столична міліція вже отримала частину документів з Донецької області, з Маріуполя, протягом найближчого часу очікується одержання інших документів, які стосуються колишньої роботи Бандури.

Як повідомлялося, у вівторок у селі Биковня під Києвом біля свого будинку було знайдено з вогнепальним пораненням колишнього главу Азовського морського пароплавства 57-літнього Анатолія Бандуру, повідомили в ЦГЗ українського МВС у Києві. Тіло знайшла дружина.

За фактом зумисного вбивства Київська прокуратура порушила кримінальну справу.

Як повідомляє "Газета по-київськи", Бандура був убитий пострілом з пістолета, і куля потрапила в сонячне сплетіння. Убивцю ніхто не бачив, і пострілу також чутно не було, повідомляє газета.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування