Єхануров отримав свідоцтво на партію Ющенка. Ще два дні тому

Четвер, 24 березня 2005, 14:40
Міністерство юстиції 22 березня зареєструвало партію "Народний союз "Наша Україна".

Про це повідомив віце-прем'єр з адміністративної реформи Роман Безсмертний на прямій телефонній лінії в редакції газети "Комсомольська правда" у четвер у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Безсмертний повідомив, що в президента України "буде партквиток номер 1". Віце-прем'єр нагадав, що Віктора Ющенка обрано почесним головою партії.

За словами Безсмертного, НС "Наша Україна" виконав всі вимоги Мін'юсту, причому найскладнішим виявилося питання членства в інших партіях людей, які вступили в Союз.

Віце-прем'єр нагадав, що для ухвалення рішення про розпуск партій, які ввійшли в НС "НУ" потрібно було проведення з'їздів, однак цю проблему вирішили так: члени цих партій подали заяви про призупинення свого членства в них.

"Українська правда" звернулася за підтвердженням до прес-служби Мін'юсту. Там спочатку не підтвердили, що зареєстрована така партія, додавши, що на сайті Мін'юсту поки значиться 114 партій, серед яких немає партії Ющенка.

Через годину у прес-службі повідомили, що є "усне підтвердження" заступника міністра, що така партія зареєстрована. Керівник ради - Роман Безсмертний, заступники Петро Порошенко та Микола Мартиненко. Там також зазначили, що свідоцтво про реєстрацію датоване 24 березня 2005 року, а не 22, як сказав Безсмертний.

В той же час керівник прес-служби віце-прем'єра повідомила УП, що справді голова виконкому партії "Народний союз Наша Украна" Юрій Єхануров в четвер "отримав на руки свідоцтво в Мін’юсті про реєстрацію партії", датоване 22 березня. Номер свідоцтва 115-п.п.

Вона також пообіцяла, що найближчим часом Єхануров проведе прес-конференцію і продемонструє свідоцтво про реєстрацію.

Також у вечері Мін'юст поширив прес-реліз, якому зазначено, що департамент легалізації об‘єднань громадян Міністерства юстиції повідомив про те, що 22 березня зареєстровано за №115-п.п. політичну партію "Народний Союз Наша Україна".

Свідоцтво про реєстрацію політична партія "Народний Союз Наша Україна" отримала 24 березня 2005р.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування