Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний перевірить свою партію на адмінресурс

Четвер, 24 березня 2005, 16:48
Віце-прем'єр з адміністративно-територіальної реформи Роман Безсмертний не виключає, що в регіонах допускаються зловживання адміністративним ресурсом при створенні партійних структур "Національного союзу "Наша Україна".

"Те, що в нас таке трапляється - це трагедія з кадрами", - відзначив він на прямій телефонній лінії в редакції газети "Комсомольська правда" у четвер, коментуючи заяву голови Верховної Ради Володимира Литвина про те, що такі зловживання в регіонах допускаються.

"Якщо такі факти є - то це повна нісенітниця, і це - незаконні дії", - заявив Безсмертний.

Він заявив, що неодноразово говорив про неприпустимість використання адміністративного ресурсу в процесі створення партії.

"Кожен з тих губернаторів і тих, хто має стосунок до влади, неодноразово чув від мене вимоги про те, щоб ніяких адміністративних речей у процесі створення партії не було", - сказав Безсмертний.

"Але якщо це так, то давайте конкретні факти, і ці люди будуть у мінімальних обсягах брати участь у процесі формування партії", - додав він.

Разом з тим, він поставив під сумнів реальність цієї ситуації. "Правильно кажуть - диму без вогню не буває, але й не треба на іскру дути - як це часто буває, що говорять про те, про що мріють, а не те, що є насправді", - сказав Безсмертний.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Костенко скаржиться на адмінресурс Безсмертного


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...