Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інтерівці домовилися з СДПУ(о) про відпочинок. Про незалежність забули?

П'ятниця, 25 березня 2005, 12:18
Керівництво телеканалу "Інтер" і його працівники підписали колективний договір, який регулює взаємини між власником, керівництвом і працівниками телеканалу.

Про це повідомляє "Телекритика" з посиланням на прес-службу "Інтера".

Договір підписано між власником "Українська незалежна ТБ-корпорація" (телеканал "Інтер") в особі голови правління Влада Ряшина й колективом в особі голови профспілки працівників "Українська незалежна ТБ-корпорація" Тетяни Чистякової.

Серед сфер, обговорених у договорі, також містяться виробничо-економічна діяльність, подальший розвиток компанії і виробничі відносини.

Також у документі обговорені обов'язки трудового колективу, обов'язки власника при прийомі на роботу, права та обов'язки сторін у випадку змін в організації виробництва й праці, нормування й оплата праці.

Окремою статтею обговорено режим роботи й відпочинку, соціальні гарантії з боку власника, умови й охорона праці, права на соціальні пільги, гарантії, компенсації.

Зокрема, передбачена додаткова оплачувана відпустка для цілого ряду категорій працівників. А також - часткова оплата за навчання з метою підвищення професійного рівня працюючих.

Узгоджено також план організаційно-технічних заходів підготовки телеканалу до роботи.

В той же час у повідомленні нічого не сказано про незалежність редакційної політики від позиції власника телеканалу.

Єдиний трудовий колектив, який підписав подібну угоду, був телеканал "5 канал". Це було влітку 2003 року. У даному документі головною темою було забезпечення редакційної незалежності телеканалу від думки власників.

Точні дані про власників "Інтера" публічно не оприлюднювались. За даними експертів, цей канал знаходиться під впливом керівництва СДПУ(О). Серед власників "Інтера" називають, зокрема, члена виконкому СДПУ(О) Ігоря Плужнікова.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...