Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СУД ДОЗВОЛИВ БЛОХІНУ БУТИ СУМІСНИКОМ

П'ятниця, 25 березня 2005, 17:19
Народний депутат Олег Блохін може суміщати роботу на посаді головного тренера національної збірної України з футболу з депутатством.

У пятницю Апеляційний суд міста Києва відхилив позов голови Верховної ради України Володимира Литвина про припинення депутатських повноважень Олега Блохіна через сумісництво.

Суд мотивував своє рішення тим, що Блохін за свою роботу в національній команді з футболу не отримує жодних матеріальних заохочень та, окрім того, "сумлінно" виконує обов`язки народного депутата.

Представник Верховної Ради, за позовом якої і був ініційований даний суд, виступаючи у дебатах, відзначив, що вони погоджуються зі всіма доказами сторони Блохіна і не мають жодних сумнівів у тому, що Блохін, працюючи у збірній, не порушує закон про статус народного депутата України.

Після заверешення суду Блохін у коментарі ЗМІ зазначив, що "задоволений тим, що суд виніс правильне рішення".

"Після цього в нашій країні перестануть діяти подвійні стандарти, і ту ж саму процедуру, яка була зі мною, повинні пройти й інші. Для мене це був великий стрес. На мене та футболістів був тиск, але ми витримали і вистояли з гідністю. Я думаю, що ці всі події, які відбувалися, не вплинуть на результат гри 30-го березня з командою Данії", - зазначив Блохін.

Як відомо, 16-го березня Блохін на засіданні Верховної Ради заявив, що залишає посаду головного тренера збірної України, мотивуючи це тиском парламентского регламентного комітету.

Читайте також:

Блохіна не позбавлять депутатства… завдяки довідці?

Звільнення Блохіна було лише PRом?

Блохін більше не тренер. Він обрав парламент


Champion

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування