ЩОБ ПІДВИЩИТИ РЕЗУЛЬТАТ "НАШОЇ УКРАЇНИ", ЮЩЕНКО ОЧОЛИТЬ СПИСОК У 2006

П'ятниця, 25 березня 2005, 20:17
Віце-прем'єр, голова ради партії "Народний Союз Наша Україна" Роман Безсмертний не виключає, що №1 у їхньому списку на виборах 2006 року буде президент Віктор Ющенко.

Про це він заявив 25 березня в ефірі радіо "Ера-ФМ", повідомляє прес-секретар Безсмертного Тетяна Макріді.

"Я не виключаю, що першим у списку блоку на парламентських виборах-2006 буде президент України Віктор Ющенко, це залежить від його бажання", - заявив Безсмертний.

"Згідно з законом, президент не може очолити партію, але може бути членом партії і брати активну участь у парламентських виборах", - пояснив він, повідомляє сайт "Нашої України".

Також Безсмертний не виключив, що "відповідно другим і третім номером у списку будуть Юлія Тимошенко та Литвин чи навпаки".

"Діалог іде. Вже пройшло кілька зустрічей із Володимиром Литвином, ми обмінялися певними документами. Це документи-пропозиції, подібні наша команда підписувала під час парламентських і президентських виборів", - так він відповів на питання щодо переговорного процесу з головою НПУ Литвином.

"Мені здається, що Юлія Тимошенко і Володимир Литвин позитивно дивляться на той формат блоку, який запропонував президент на Установчому з’їзді "Народного Союзу Наша Україна", - сказав голова Ради партії. Він вважає, що "основні події щодо формування блоку розгорнуться восени".

Безсмертний стверджує, що за нинішніх умов той формат блоку, який озвучив Ющенко, "набирає 42%, а новоутворена партія – 30"%. "Ці цифри підтверджують соціологічні дані. Та інформація, яку ми маємо, я б не хотів би її розкривати до кінця, є обнадійливою", - запевнив він.

Також голова ради партії прогнозує, що 10-15% набере СПУ, "будуть ще сили і на правому крилі". "Мені здається, що блок має шанси набрати більше відсотків, ніж ми маємо сьогодні", - сказав він, як приклад навівши сьогоднішнє голосування по бюджету.

Нагадаємо, що законодавством заборонено сумісництво державних посад. Таким чином президент не може бути одночасно депутатом парламенту. Разом з тим, законодавство не забороняє балотуватися.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...