Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович відкрив центри для "інакомислячих"

Субота, 26 березня 2005, 13:59
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович переконаний, що глави обласних державних адміністрацій повинні обиратися, а не призначатися.

"Ми вважаємо, що місцеве самоврядування повинне мати реальні повноваження, тому глави органів місцевого самоврядування в тому числі й губернатори, мають обиратися..." – заявив Янукович у суботу в Донецьку на презентації Громадського центру Партії регіонів.

"Незабаром має розпочатися конституційна реформа й децентралізація влади - це одне з питань, яке необхідно вирішити. Децентралізація влади дозволить регіонам вирішувати багато питань на місцевому рівні", - додав він.

Одним зі шляхів для правового захисту громадян Янукович назвав створення Громадських центрів Партії регіонів. За кожним з них будуть закріплені народні депутати, які будуть брати участь у їхній роботі.

"Триває післявиборчий синдром, що виражається в переслідуваннях інакомислячих. Україну ділять на своїх і чужих. Тому однією з функцій подібних громадських центрів Партії регіонів, які будуть створені по всій країні, є правовий захист", - заявив Янукович.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...