Секретаріат оновлює склад ради з інформполітики

Субота, 26 березня 2005, 14:55
Секретаріат президента України звертається до професійної медіа-спілки із проханням пропонувати свої пропозиції щодо кандидатур до нового складу Ради з інформаційної політики.

Як повідомив у суботу заступник державного секретаря Маркіян Лубківський, пропозиції варто надсилати до 17.00 4 квітня на електронну адресу pr_lub@stpu.gov.ua.

До складу ради ввійдуть керівники провідних електронних і друкованих ЗМІ, медіа-юристи, представники профільних державних установ і профільних недержавних організацій.

Секретаріат ініціює оновлення не тільки складу Ради з питань інформаційної політики, але й встановлює нові принципи її формування й діяльності.

Діяльність Ради буде ґрунтуватися на принципах демократизму, відкритості, професіоналізму, систематичності.

Рада покликана стати осередком, у якому фахівці будуть обговорювати питання взаємодії влади й медіа, функціонування й розвитку інформаційного простору України, удосконалення законодавства, свободи слова, забезпечення громадянам права на доступ до інформації.

Раду з інформаційної політики при президенті України було створено в 2001 році, однак протягом чотирьох років не відбулося жодного її засідання.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування