В інтригах Порошенка розбиратиметься Піскун?

Субота, 26 березня 2005, 16:31
Заступник голови СБУ Олександр Скибинецький, через відставку якого виник конфлікт між секретарем РНБО Петром Порошенком та головою СБУ Олександром Турчиновим, можливо звернеться в Генпрокуратуру, щоб дізнатись, хто збирав про нього "секретну інформацію".

Про це він сказав в інтерв’ю газеті "Дзеркало Тижня" в суботу.

"Мені як громадянину, котрий живе в правовій державі, а по-моєму, саме за це боролися люди на Майдані, хотілося б знати, хто, на якій підставі, із чиєї санкції і за чиїм завданням збирав про мене "секретну інформацію", хто її засекретив і поклав на стіл президенту? Можливо, я навіть звернуся в Генпрокуратуру, щоб перевірити правомірність таких дій", - сказав він.

На питання, чи перетинався він раніше з Порошенком, Скибинецький відповів, що ні. Проте на питання чи саме він за розпорядженням Турчинова керував операцією з припинення спроб захоплення обленерго, зроблених Костянтином Григоришиним він відповів:

"Я дійсно займався, у межах компетенції Служби, питанням недопущення протиправних силових дій у процесі зміни власників ряду обленерго".

"Українська правда"

Читайте також:

Турчинов нарешті потрапив до Ющенка і зможе висловити своє "фе"

Турчинов проти створення на базі Нацбюро розслідувань "поліцейської структури"

ПОРОШЕНКО РАДИТЬ ТУРЧИНОВУ ЗВІЛЬНИТИСЯ З ПОСАДИ ГЛАВИ СБУ?

Порошенко звинувачує главу СБУ в неповазі до Ющенка

Турчинов образився на Порошенка за інтриги

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News