На честь Ющенка дадуть банкет. Він з дружиною читатиме лекції в університетах

Понеділок, 28 березня 2005, 13:46
Під час свого візиту до Сполучених штатів президент Віктор Ющенко планує виступити з промовами в кількох американських університетах.

Також з промовою виступить перша леді України Катерина Ющенко-Чумаченко, повідомляє ArtUkraine.com.

Під час свого візиту, президент, зокрема, планує виступити в університеті Джорджтаун в Вашингтоні, в Чікагській раді з міжнародних відносин, в Гарвардському університеті.

Дружина Ющенка Катерина також виступить з промовою 5 квітня в Чікагському університеті, де раніше отримала ступінь магістра за спеціальністю бізнес-адміністрування.

Вдень у середу Віктор Ющенко планує взяти участь у мітингу біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Вашингтоні. Мітинг буде присвячено святкуванню перемоги помаранчевої революції. Планується, що Ющенко покладе квіти, а також оголосить промову на мітингу.

Увечері 6 квітня на честь президента має відбутися банкет у Вашингтоні. Під час виступу запланована також промова Ющенка. Квитки на банкет можна придбати через інтернет на сайті Фундації Україна-США. Ціна квитка складає 200 доларів.

Поки що не визначено, чи виголосить Ющенко промову в Конгресі США в середу 6 квітня, оскільки офіційного оголошення з боку жодного спікера палати представників або секретаріату президента не було.

В той же час деякі джерела з Києва та Вашингтона стверджують, що виступ Ющенка в Конгресі відбудеться.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування