Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Автор книги про Ющенка впевнений, що його отруїли. А наступна революція – у Казахстані

Понеділок, 28 березня 2005, 16:41
Автор книги про помаранчеву революцію "Перший український" Андрій Колесников упевнений, що Віктор Ющенко був отруєний.

"Я чув, що австрійський лікар відмовився від вердикту. Я думаю, що всі, хто прочитають у книзі історію отруєння, розказану самим Ющенком, більше не матимуть сумнівів", - сказав Колесников на презентації книги в Києві.

Як відомо, екс-головлікар "Рудольфінерхаус" Лотар Віке, який організував чорний піар проти Ющенка, заявив минулого тижня, що на клініку чинився тиск, щоб доктор виніс вердикт про отруєння Ющенка, хоча це не було доведено.

За словами Колесникова, його книгу варто прочитати Путіну. "Для нашого президента події в Україні не минули даремно. Він багато думає...".

У той же час Колесников вважає, що передумов революції в Росії немає. "Але складно не помітити, що снаряди вибухають все ближче й ближче", - додав він.

На питання, де буде наступна революція, Колесников сказав: "У Киргизію вже їхати пізно. Але самий час у Казахстан".

Колесников розповів, що в його книзі, крім інтерв'ю Ющенка, велике місце займає інтерв'ю секретаря Радбезу Петра Порошенка.

На питання, чи не опинився він на боці одного з учасників конфлікту Тимошенко-Порошенко, Колесников сказав: "Пан Порошенко обійшов пані Тимошенко, оскільки він зустрівся із мною, а вона ні, хоча я провів тиждень у Києві, чекаючи цієї зустрічі".

Колесников також розповів, що чекав на інтерв'ю з Ющенком кілька місяців, і навіть "перебував у СМС-переписці зі співробітниками прес-служби". "Це була важка робота з відривом від виробництва".

"Я просидів рівно тиждень у Києві й через тиждень залишив місто, так і не взявши інтерв'ю. І вже коли перед візитом Путіна була зустріч із журналістами, прес-служба обіцяла мені 20 хвилин. Ну, і я зробив все, щоб розмова з Ющенком тривала замість 20 хвилин 2 години".

На питання, який у нього улюблений персонаж у книзі, Колесников сказав: "Юлія Тимошенко".

Колесников також сказав, що в його книги можуть бути проблеми з розповсюдженням у Росії: "Люди із книготоргівлі скаржилися, що не знають, чи візьмуть цю книгу на продаж, тому що не впевнені, що Путін буде зображений у тому світлі, у якому треба".

Презентація книги Колесникова проходила в інформагентстві УНІАН. Наприкінці заходу серед журналістів був помічений російський бізнесмен Костянтин Григоришин, який сказав лише, що прийшов у гості побачитися з Колесниковим.

"Українська правда"

Читайте також:

Ющенко у книзі "Перший Український. Записки з передової": Я пам'ятаю, просив і просив лікарів з реанімації: "Help me, help me..."


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...