Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для вступу в партію Ющенка потрібні рекомендації. Адмінресурсу немає

Понеділок, 28 березня 2005, 21:02
Голова виконкому партії "Народний Союз Наша Україна" Юрій Єхануров відкидає звинувачення Комітету виборців України у використанні адмінресурсу щодо вступу у партію.

Про це він заявив в інтерв'ю 5 каналу, повідомляє прес-служба фракції "Наша Україна".

"Джерела в Комітеті виборців України погано поінформовані, говорити про якийсь тиск просто смішно", - заявив Єхануров.

"Зараз партія вже нараховує понад 6000 членів, які були учасниками Установчого з'їзду і голосували за утворення партії. Партія юридично зареєстрована, тепер ми маємо право проводити обласні установчі конференції", - сказав він.

Він повідомив, що нових людей в партію почнуть приймати після того, як відбудуться ці конференції, а також міські та районні. За його словами, орієнтовно це має відбутися в червні.

Він наголосив, що "в партії не має проблеми з кількістю членів, і головне не кількість, а якість". Також голова виконкому партії зауважив, що для того аби досягнути якісного рівня розглядається питання про "необхідність отримання двох рекомендацій для вступу в партію".

"Вибори 2006 будуть серйозним іспитом для кожної політичної сили. Це буде випробуванням і для нової, молодої партії, якою є "Народний Союз Наша Україна ". Ми є партією Ющенка, політичною силою, яка впроваджує в життя програму президента та проводить моніторинг на предмет виконання цієї програми", - сказав Єхануров.

Метою партії він назвав роз'яснення програми президента Ющенка, "дотримання програми самими членами партії та залучення до активного виконання програми не тільки членів партії, усіх громадян".

Він також зазначив, що "якщо проблем не буде – значить партія не працює. Ми готові до будь яких нюансів під час формування партійних списків. Розуміємо, що на всіх рівнях буде велика конкуренція. Але чим більшою буде конкуренція, чим активнішою дискусія – тим краще для партійного будівництва".

Також Юрій Єхануров "не сприймає серйозно можливість використання на парламентських виборах 2006 брудних піар-технологій".

"Я спостерігав за діями московських політтехнгологів в 2002 та в 2004 році. Арсенал їх прийомів вже всім відомий, для того щоб когось здивувати, їм потрібно буде вигадати щось нове, якийсь новий бруд, а це буде дуже важко", - сказав Єхануров.

"Ми очікуємо, що на нас будуть гавкати усі, але наш караван буде йти", - впевнений Єхануров. Він виключає участь в парламентських виборах - 2006 технічних партій.

Читайте також:

Полювання за прізвищем Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...