ГК "ПОРА!" засудила своїх тезок за фальсифікації

Вівторок, 29 березня 2005, 14:55
Громадянська кампанія "ПОРА!" заявляє про спроби інших організацій дискредитувати їх бренд.

Про це йдеться у прес-релізі ГК "ПОРА!", поширеному у вівторок.

"Особливого розмаху дискредитація бренду "ПОРА!" набула в останні дні, коли самозвані "лідери" кампанії, яких ніхто не обирав і не уповноважував на жодні дії, вдалися до відвертого обману, сфальсифікувавши підписні листи для реєстрації партії "ПОРА!", - зазначається в документі.

Активісти громадянської кампанії зазначають, що таким чином ініціатори партії "однозначно поставили себе поза "ПОРОЮ!", оскільки громадянська кампанія "ПОРА!" з’явилася саме як реакція на ту брехню, яка панувала в Україні при старому режимі".

"І саме моральність та неприйняття брудних методів досягнення мети були головними чеснотами як самої кампанії, так і кожного з наших активістів", - зазначається в документі.

Активісти також заявляють, що єдиним першоджерелом інформації про кампанію та її подальший перебіг буде ця інтернет-сторінка http://kuchmizm.info.

Вони також повідомляють, що не мають жодного стосунку до "будь-якої зі співзвучних з ними організацій за межами України". Так, зокрема, "у Російській Федерації створено уже три "ПОРИ!", за кожною з яких стоять різні люди як з сумнівною репутацією, так і з відверто тоталітарними замашками".

"Провладними силами, наближеними до партії президента Назарбаєва "Отан", створена також організація "ПОРА!" у Казахстані", - зазначають активісти громадянської кампанії та наголошують, що у цих країнах вони співпрацюють з громадянськими рухами, однак мають інші назви.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування