Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікар, який не визнав отруєння Ющенка, дійшов до суду. Справа буде довгою

Вівторок, 29 березня 2005, 16:16
Позов професора Лотара Віке, екс-головного лікаря віденської приватної клініки "Рудольфінергауз", де проходив курс лікування президент України Віктор Ющенко, буде розглядатися досить довго.

Про це повідомили РІА "Новини " у прес-службі Земельного суду міста Відня.

"Це досить тривалий процес роботи з документами і свідками", - повідомили в прес-службі.

Позов Віке, який стверджує, що він був несправедливо звільнений з посади головлікаря "Рудольфінергауз" після того, як відмовився підтвердити діагноз про отруєння Ющенка діоксином, знаходиться на розгляді в Робочому і соціальному суді Відня.

Після ухвалення рішення зазначеним судом справа перейде в суд другої інстанції - Земельний суд Відня або ж у Генпрокуратуру.

За словами Віке, він направив позов до суду із проханням відновити його на посаді головного лікаря клініки "Рудольфінергауз", оскільки він, на відміну від своїх колег, виявив принциповість і лікарську чесність, підписавши діагноз про те, що Ющенко не був отруєний, у той час як інші особи змінили свою попередню думку і підписали протилежний діагноз.

Професор повідомив також, що "із застосуванням погроз фізичного насильства від нього вимагали змінити діагноз і підтвердити, що Ющенко був отруєний, у зв'язку з чим віденська поліція виділила Віке охорону".

Читайте також:

Помічник Ющенка хоче знати, як він давив на австрійського лікаря

Лікар, якого звільнили за піар проти Ющенка, знову розповідає, що його не отруїли

Лікаря Ющенка не могли шантажувати, тому що він не знає англійської мови?


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...