Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жовтогарячий Майдан "Євробачення" Європа побачить у прямому ефірі

Вівторок, 29 березня 2005, 17:21
Трансляція фіналу конкурсу "Євробачення" з Майдану Незалежності буде йти в прямому ефірі.

Про це домовилися український оргкомітет конкурсу і Європейський союз мовників, повідомив на прес-конференції у вівторок гуманітарний віце-прем'єр Микола Томенко.

Віце-прем'єр вважає, що трансляція "Євробачення" на Майдані Незалежності дозволить вирішити основну проблему - із забезпеченням квитками на конкурс.

"Як би ми зараз не ділили квитки, їх однаково не вистачить, оскільки існує більша зацікавленість в Україні", - підкреслив Томенко.

Він також відзначив, що в такий спосіб "демократична частина" киян і гостей міста, які не зможуть купити квитки в Палац спорту, побачать всі концерти, перебуваючи на Майдані Незалежності, через установлені там монітори.

Томенко також заявив, що сьогодні в питанні "Євробачення" "немає жодної проблеми, яку не можуть вирішити в Україні". "Українське "Євробачення" точно буде не таким, як в інших країнах, але в хорошому сенсі цього слова", - запевнив віце-прем'єр.

Також Томенко повідомив, що оргкомітет "Євробачення" зацікавлений у тому, щоб конкурс максимально вийшов за межі Києва, щоб іноземні гості побували не тільки в столиці України, але й в інших областях нашої країни. За словами віце-прем'єра, для цього готуються відповідні проекти.

Разом з тим Томенко визнав, що на сьогоднішній день існує проблема з людьми, які зазвичай торгують на Майдані Незалежності, зокрема із торгівцями "піратською" аудіо- і відеопродукцію, а також з вуличними музикантами.

За словами віце-прем'єра, зараз Київська міськдержадміністрація "думає над тим, як знайти компроміс у цьому питанні", а також над тим, як краще розмістити торговельні точки із сувенірною продукцією.

Віце-прем'єр також підтвердив інформацію про те, що влада Києва "попросить" із площі вуличних музикантів. За словами Томенка, "на Майдані буде домінувати помаранчева музика", а кілька концертів взагалі будуть "революційними".

Це пов'язане з тим, що коли європейці погодилися на включення із Майдану Незалежності, вони хотіли відчути атмосферу революції. "У цьому випадку я не лобіюю "помаранчеве питання", це прохання людей, які до нас приїжджають", - запевнив Томенко.

Віце-прем'єр заявляє, що з 18 травня на Майдані Незалежності працюватиме спеціальний концертний майданчик. А під час "Євробачення" будуть працювати й інші музичні майданчики, "де можна буде показати всі досягнення української музики".

ЛІГАБізнесІнформ.

Читайте також:

Квитки на "Євробачення" будуть продаватися з 25 квітня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування