Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук заступився за Росію й назвав нову владу "хамами"

Вівторок, 29 березня 2005, 17:39
Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук вважає, що зовнішньоекономічна політика нової влади неадекватна інтересам України.

Про це він заявив у вівторок у бесіді з журналістами, повідомляє його прес-служба.

"Нова влада виходить із того, що Україна - частина Європи, а тому ми повинні виглядати ексклюзивним постачальником енергоресурсів. Перше - правда, а друге - ні. Постачальником, в остаточному підсумку, є Росія, або вона це робить сама, або є транзитною територією для туркменських і казахських енергоресурсів", - відзначив Медведчук.

За його словами, якщо Україна хоче займати "якесь місце в Європі", то вона може зробити це "тільки в тісному співробітництві з Росією".

"В іншому випадку ми підірвемо свій авторитет і на Заході, і на Сході. І результатом будуть труби, прокладені в обхід України. Підсумки візиту президента України в Туркменію - явне тому підтвердження", - відзначив лідер СДПУ(о).

"Політика тісного співробітництва з Росією повинна поширюватися на багато сфер нашої зовнішньоекономічної діяльності. Саме в силу розуміння цього створювався Єдиний економічний простір", - підкреслив Медведчук.

"Той самий ЄЕП, який різко й нерідко навіть хамськи критикувався командою нинішнього президента. Тепер уже Росія починає усе більше дивитися на Україну, як на ненадійного партнера. Кому це вигідно? Я впевнений, що не Україні", - додав він.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...