Новий донецький губернатор не ділив Донбас із Ахметовим

Вівторок, 29 березня 2005, 19:14
Донецький губернатор Вадим Чупрун заперечує інформацію про те, що він домовився з олігархом Ринатом Ахметовим про розподіл впливу в області.

Про це Чупрун заявив у вівторок, повідомляє "Остров".

"Не було в мене ще зустрічі з Ахметовим. Була зустріч під час футбольного матчу в перерві між таймами. Вона була дуже короткою, але дуже конструктивною", - заявив донецький губернатор. При цьому він запевнив: "Я не сумніваюся, що ми зустрінемося".

Чупрун також заявив, що Юрій Єхануров, якому приписувалася ця інформація, спростував її у розмові з губернатором, зазначивши, що не говорив такого.

За словами Чупруна, Єхануров чекав його дзвінка й заявив, що готовий виступити із заявою про спростування нібито приписуваних йому слів. "Я подзвонив Єханурову. Він мені сам сказав: "Я готую зараз заяву, мій керівник прес-служби - назвав у яких редакціях - шукає джерело".

Незважаючи на вибачення Єханурова, Чупрун вважає, що "диму без вогню не буває", і розцінює публікації про обвинувачення Єханурова спланованою акцією.

Говорячи про її причини, він сказав: "Ну я вам скажу, я особливо не злякався. Ну, треба, значить комусь треба. Мені тільки цікаво знати, для чого це робиться. Треба знати причину".

"Якщо хтось закладає сьогодні вже брудні ігри, я уявляю, що буде тоді у вересні-жовтні, напередодні виборів. Якщо вже зараз починаються такі ігри, то що ж далі буде?", - відзначив губернатор.

Чупрун також заявив: "Те, що цього нема, так я вам скажу прямо, поклавши руку на серце - не було цього. Ні з ким ще владою не ділився. Ні під кого ще не ліг, і лежати ніколи не збираюся. У мене є свої принципи, і я пишаюся цим. І лягати під когось чи на догоду комусь, на шкоду справі, я ніколи цього робити не буду. Навіть якщо комусь хочеться мене покласти".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування