Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко з Тимошенко не сварився

Середа, 30 березня 2005, 10:37
Секретар Ради національної безпеки й оборони України Петро Порошенко заявляє, що в нього немає конфлікту із прем'єр-міністром Юлією Тимошенко.

"На жаль, не виходить створити сенсацію тому, що ми з Юлією Володимирівною не сварилися. Я можу сказати, що в нас було надзвичайно серйозне співробітництво під час бюджетного процесу", - сказав Порошенко в інтерв'ю журналістам у вівторок у Києві.

Він відзначив, що первісний варіант змін до державного бюджету на нинішній рік "дуже серйозно" відрізняється від бюджету, винесеного на голосування у Верховній Раді, підкресливши, що це є "наслідком надзвичайно ефективного співробітництва".

"Мені здається, що журналісти намагаються підняти температуру вище, ніж вона є насправді", - сказав секретар РНБО.

Як раніше повідомлялося, президент Віктор Ющенко в ході своєї прес-конференції у вівторок сказав, що Тимошенко й Порошенко "ішли до перемоги, можливо, різними дорогами, з різних боків, з деякими різними філософіями" і відзначив, що тепер ці два політики повинні знайти спільну мову в "живому діалозі".

"Кожну зустріч із Юлією Володимирівною я закінчую тим, що говорю: ви повинні подати один одному руки. Це не питання ваших інтересів, це не питання моїх інтересів, це питання державних інтересів. Кожну зустріч із Петром Олексійовичем я закінчую, говорячи: Петро, ти чоловік, ти повинен подати руку першим", - сказав Ющенко.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Ющенко попросив Тимошенко й Порошенко потиснути руки. Він знає, що Зварич, як кілок

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: