Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко відмовився витрачати майже 2 мільйони гривень на диван

Середа, 30 березня 2005, 13:13
Міністр оборони Анатолій Гриценко розповів, що заборонив витрачати 1 мільйон 824 тисячі гривень на оновлення літака, на якому літає.

Про це він розповів під час гарячої лінії, проведеної газетою "Факты".

"Зовсім випадково я довідався про те, що генералом Марчуком (колишній міністр оборони) було заплановано оновлення літака, на якому тепер літаю я. 1 мільйон 824 тисячі гривень хочуть виділити на нову оббивку, заміну дивана в салоні, хоч я вважаю, що на цьому дивані можна літати ще мінімум десять років. Я заборонив перерахування грошей авіаремонтному заводу", - розповів Гриценко.

Він також зізнався, що його дружина Юлія з розумінням поставилася до його призначення. "Юля з розумінням поставилася до мого призначення. Звичайно ж, ми з нею це проговорювали... Вона мене морально підтримує, хоч їй дуже важко. Юля говорить: я тебе здала в оренду в... міністерство оборони. На незрозумілий поки строк. Сподіваюся, говорить, на недовгий".

За словами Гриценка, він іде з дому о пів на восьму, а повертається о пів на дванадцяту або дванадцять. "З дочкою я за весь час - а їй уже півроку було 10 березня! - два рази з коляскою вийшов, на жаль. Була виборча кампанія, тепер міністерство", - зізнався він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування