У Дніпропетровську могли підірвати депутата-соціаліста

Середа, 30 березня 2005, 13:42
У ніч із 29 на 30 березня в Дніпропетровську невідомі під шум феєрверка підірвали гранатою РГД автомобіль помічника народного депутата Віталія Шибка Олександра Табацького.

Обставини інциденту з'ясовуються, повідомили Лігабізнесінформ в прес-службі Верховної Ради, посилаючись на джерела в Дніпропетровську.

Табацький виступає адвокатом заявника в судовому процесі проти чинного глави Дніпропетровської облради Миколи Швеця. У суді оскаржується законність обрання Швеця главою облради.

Прес-служба Соціалістичної партії поширила інформацію, що інцидент трапився приблизно тоді, коли депутат Шибко планував приїхати в Дніпропетровськ у відрядження.

Завдяки випадковості ніхто не постраждав, оскільки в останній момент Шибко скасував візит, зазначає прес-служба СПУ.

Сам Шибко припускає, що вибух автомобіля його помічника-консультанта є спробою залякування, пов'язаною з політичною діяльністю.

За словами Шибка, після подання позову до суду "було кілька дзвінків, звернень". Щоправда, зазначає депутат, погроз не було, зате звучали "пропозиції".

На запитання, проти кого персонально міг бути спрямований цей вибух, Шибко відповів: "Я збирався там бути, але так склалося, що не зміг приїхати. Мій помічник нічого не робить без моїх вказівок"

Шибко припустив, що організатори вибуху, "можливо, спочатку хотіли залякати". "Але хай не плекають надій", - додав він, повідомляє прес-служба СПУ.



Читайте також:

Бої за Дніпропетровськ: "Приват" проти креатури Литвина

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування