Янукович каже, що його не зламаєш риторикою Кучми

Середа, 30 березня 2005, 14:06
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович порівняв висловлення лідера фракції "Наша Україна" Миколи Мартиненка з риторикою "старої влади".

Про це він заявив, коментуючи слова Мартиненка, який на зустрічі з головою комітету закордонних справ німецького Бундестагу Фолькером Рюе заявив про відсутність реальної опозиції в Україні.

"Коли я слухаю висловлювання репрезентантів нової влади, то відрізняю їх від висловлювань старого "режиму" лише по тембру голосу," – сказав Янукович, слова якого наводить прес-служба Партії регіонів.

"Нова влада повністю перейняла риторику влади старої, коли йдеться про опозицію. На всіх міжнародних зустрічах влада підкреслює, що реальної опозиції в Україні нема, а довіра до влади стрімко зростає. Такі висловлювання ми чули багато разів з уст екс-президента, який опозицію називав не інакше як "так звана", - сказав Янукович.

На його думку, "спроба боротися з опозицією старими методами – приречена".

"І коли я чую, що лідер, за якого проголосували п'ятнадцять мільйонів громадян, мовляв, не здатний очолити опозицію, то розумію, що це означає лише одне – влада дуже не хоче, щоб опозицію об'єднав найбільш рейтинговий сьогодні опозиційний політик" – зазначив Янукович.

"Українська правда"

Читайте також:

Мартиненко розповів німцям, що Янукович - не лідер опозиції

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування