Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НТН скаржиться Ющенку на Піскуна

Середа, 30 березня 2005, 19:25
Телеканал НТН заявляє про тиск на нього з боку Генпрокуратури.

Про це йдеться у відкритому листі телеканалу до президента Віктора Ющенка, прем’єра Юлії Тимошенко та спікера Верховної Ради Володимира Литвина.

"Наш телеканал почав мовлення 1 листопада 2004 року, не брав і не бере участі у політичному інформаційному протистоянні, займаючись виключно реалізацією конституційного права громадян України - права на вільний доступ до об`єктивної інформації про події, що відбуваються в їхній країні та світі", - йдеться у листі.

"Тому у нас виникає стійке переконання, що тиск чиниться винятково через незалежну позицію каналу НТН та через те, що одним із засновників каналу є юридична особа з міста Донецька", - сказано у зверненні.

Телеканал також стверджує, що Генпрокуратура звинувачує ТОВ Телестудія "Служба інформації" у заподіянні шкоди державним інтересам шляхом несплати грошового збору за видачу нової ліцензії.

Проте телеканал стверджує, що інформація не відповідає дійсності, оскільки "Телестудія "Служба інформації" сплатило до Державного бюджету 2 162 254, 80 грн. за оформлення змін до своєї ліцензії (квитанція від 15.11.2004.)".

"З огляду на вищесказане, можна зробити висновок, що подання Генеральної прокуратури має на меті не дотримання законності в Україні, а винятково політичні цілі. Даний висновок не викликає сумнівів", - зазначає телеканал.

"Просимо вас звернути увагу на події, що відбуваються. Найчастіше саме перші дії влади, а не її декларативні заяви, найбільш ясно дають зрозуміти, що ж насправді відбудеться з країною в майбутньому", - зазначається в листі.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...