Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко прийшов на футбол. Міністри одягли шалики

Середа, 30 березня 2005, 19:36
Президент Віктор Ющенко прийшов на футбольний матч "Україна-Данія". Він зайняв місце серед уболівальників у першому секторі.

Поява Ющенка на стадіоні супроводжувалася емоційними оплесками уболівальників.

Перед самим початком зустрічі поряд з Ющенком сів форвард "Мілана" Андрій Шевченко. По ліву руку від президента зайняв місце держсекретар Олександр Зінченко.

Також присутні на матчі віце-прем'єр Микола Томенко, міністр молоді і спорту Юрій Павленко, міністр транспорту і зв’язку Євген Червоненко, міністр соціальної політики В’ячеслав Кириленко, міністр освіти Станіслав Ніколаєнко та керівник "Нафтогазу" Олексій Івченко.

Члени уряду мають на шиях жовто-блакитні шалики з написом "Україна". Павленко сказав "Українській правді", що прихід Ющенка - власна ініціатива президента.

"Я нещодавно зустрічався з командою. Гравці передали запрошення президенту, яке я переказав Віктору Андрійовичу, і він його сприйняв на "ура",- сказав Павленко.

За словами міністра, перед футболом Ющенко понад годину обговорював питання розвитку українського футболу з Шевченком.

Він також спустився в роздягальню до збірної, де поспілкувався з тренером Олегом Блохіним і побажав успіху гравцям. На зустрічі були присутні президент ФФУ Григорій Суркіс та президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування