Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На плівках Мельниченка Зінченко з Кучмою не спілкувався?

Середа, 30 березня 2005, 21:45
Заступник держсекретаря Олександра Зінченка Маркіян Лубківський називає провокацією ствердження Олександра Гольдфарба про існування на плівках Мельниченка розмови між Зінченком та екс-президентом Леонідом Кучмою.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу 5 канал
в середу.

"Не заглиблюючись в обставини появи цього інтерв'ю Олександра Гольдфарба, які викликають масу запитань щодо часу його появи, акцентів, спрямованості, у мене ще більший подив викликає згадка про пана Зінченка, - сказав Лубківський.

"Фігурування у цьому контексті імені держсекретаря я розглядаю як цілеспрямовану провокацію стосовно сильної політичної постаті в найближчому оточенні президента України, якою є Зінченко", - зазначив він.

Раніше с Гольдфарб, який є соратником олігарха Бориса Березовського, заявив, що на плівках є розмова Леоніда Кучми та Олександра Зінченка щодо журналіста Гонгадзе. Втім, він уточнив, що нічого компрометуючого Держсекретаря у цьому записі немає.

"Я зовсім не хочу ні в чому обвинувачувати Зінченка, звичайно ж. Але розмова мала місце, й ми включили його в список. Як тільки слідство розбереться з тим, чи має ця розмова значення, ми зможемо напевно оприлюднити його в другий раз", - сказав він.

"Але думаю, що це зараз передчасно, поки в найближчими днями в Америці не з'явиться Пискун і не визначиться", - додав Гольдфарб.

Проте, як зазначає телеканал, перед цим були оприлюднені інші слова Гольдфарба - про те, що існують підстави вважати Зінченка причетним до кримінальних дій.

В то же час бізнесмен Володимир Цвіль, який вивозив свого часу з України Мельниченка, вважає, що у записах майора є також розмови Ющенка та Тимошенко з Леонідом Кучмою.

"Знаю, ці розмови існують. вони на тих пілвках, які Мельниченко вивіз у Чехію", - сказав Цвіль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування