Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Янукович не виключає свого прем’єрства, а з Ахметовим його пов'язує футбол

Четвер, 31 березня 2005, 12:16
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що з олігархом Ринатом Ахметовим, якого вважають основним спонсором його передвиборчої компанії, політичні відносини його не пов'язують.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Остров".

"Усе, що пов'язано було з Ахметовим - усе, що завгодно, тільки не політика. Якісь людські стосунки. Але в основному вони ґрунтувалися на нашій спільній любові до футболу, клубу, і вже після цього якісь людські стосунки", - сказав Янукович.

За його словами, у такому регіоні як Донбас у промисловості завжди актуальним було питання балансу матеріальних ресурсів. "І тут неможливо працювати без усіх учасників цього процесу... У тому числі й Ахметов, він був учасником цього процесу, цієї роботи, як і всі представники великого бізнесу. У нас були регулярно наради, але політики ніколи не було", - сказав він.

На питання про те, на які результати розраховує його партія на парламентських виборах 2006 року, Янукович сказав, що розраховує на підтримку того електорату, який підтримав його на виборах.

"Я думаю, будь-яка партія ставить перед собою мету прийти в парламент досить сильною, щоб зайняти лідируюче місце, і ми ставимо перед собою таку мету. Ми вважаємо, що ми вправі розраховувати на підтримку того електорату, який підтримав мене на виборах. Вправі. А якими ми прийдемо до виборів 2006 року - це багато в чому буде залежати не тільки від нас. Багато в чому це буде залежати і від дій влади, наскільки вона буде ефективно працювати", - сказав він.

Янукович також не виключає варіант, що після політреформи може виникнути ситуація: Ющенко - президент, Янукович - прем'єр.

"Я думаю, що можливі різні варіанти. І прикладів таких в історії дуже багато. Можна взяти ті ж самі США. Президент представляє республіканців, а в конгресі більшість - демократів. Коли є такий баланс влади в країні, напевно, менше спокуси займатися, як кажуть, свавіллям. Напевно, тоді й народу легше, коли є баланс і у ньому представлені інтереси усіх верств населення", - сказав він.

Янукович також заявив, що з Путіним спілкувався "рівно стільки, скільки разів він приїжджав в Україну". "Ніяких додаткових контактів або зустрічей, присвячених виборчій кампанії, - їх не було", - сказав Янукович.

Проте раніше він заявляв, що перед першим візитом Ющенка в Росію, він провів зустріч з Путіним.

"Українська правда"

Читайте також:

ПУТІН ПРИЙМАВ ЯНУКОВИЧА ПЕРЕД ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ. Янукович брехав

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування