Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко зменшив кількість машин з синіми маячками

Четвер, 31 березня 2005, 12:24
Президент України Віктор Ющенко наказав змінити старі номерні знаки службових автомобілів на нові, а також переглянути видачу сигнальних засобів для безперешкодного проїзду.

Про це йдеться в указі "Про заходи щодо впорядкування використання спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв та номерних знаків на службових транспортних засобах", який він підписав, повідомляє прес-служба президента.

Згідно з цим документом, державним органам та органам місцевого самоврядування доручено вжити невідкладних заходів щодо вилучення документів, які надають право або містять прохання про надання права безперешкодного проїзду автотранспорту, виданих до набрання чинності цим указом.

Відповідно до указу, Кабмін зобов’язаний забезпечити внесення в десятиденний строк відповідних змін до національних стандартів України в частині спеціальних номерних знаків для службових транспортних засобів.

Міністерству внутрішніх справ України доручено затвердити перелік посадових осіб державних органів та органів місцевого самоврядування, за службовими транспортними засобами яких закріплюються спеціальні номерні знаки.

Також МВС має вжити невідкладних заходів до зняття спеціальних світлових сигнальних пристроїв синього кольору і звукових сигнальних пристроїв з транспортних засобів, які не зазначені у частині першій статті 1 цього указу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування