Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко врятує вчительку від ідіота директора та не візьме Пінчука в команду

Четвер, 31 березня 2005, 13:49
Президент України Віктор Ющенко обіцяє розглянути вимоги представників запорізької області щодо політики їх губернатора Юрія Артеменка.

Про це він сказав людям, які зібралися під держсекретаріатом у середу.

Вислухавши претензії людей, Ющенко запропонував їм організувати зустріч з місцевим губернатором, і щоб люди висловили йому свої побажання. "Якщо він не прислухається до кадрової політики, такий губернатор не потрібен".

Водночас Ющенко наголосив, що за 2 місяці роботи людині важко змінити систему, яка створювалась роками, і замінити всіх співробітників.

"Всього за цей час ми зробили 15 тисяч призначень, і я не виключаю, що десь 1,5 тисячі могли помилитися, але давайте працювати разом і разом міняти", - сказав він.

"Я поклявся перед пам'яттю своєї матері, що представників клану Медведчука, Пінчука, Ахметова в моїй команді не буде", - заявив Ющенко.

Щодо іншого губернатора - керівника луганської обладміністрації Данилова - Ющенко зазначив, що вже були звернення і "ми дали йому 2 місяці випробних робіт".

Окрім цього, до Ющенка зверталися представники консорціуму ЄДАПС, які займалися виробництвом закордонних паспортів нового типу, і просили президента переглянути своє рішення.

Також Ющенко забрав до себе на зустріч двох представників Сінного ринку, які протестують проти його зносу.

Зараз під секретаріатом перебуває близько 50 осіб, які стоять біля огорожі. Протягом години Ющенко переходив від однієї групи до іншої, вислуховуючи прохання людей. Декілька разів він просив зв’язати його з окремими керівниками, щоб одразу на місці вирішити проблему людей.

Так Ющенко вирішив проблему однієї вчительки, яку, за її словами, незаконно було звільнено з роботи. Він закликав керівника вивчити ситуацію та зазначив, що "якщо директор школи – ідіот, вигнати його к чортовій мамі, а жінці виплатити компенсацію".

Перед президентом знаходиться його помічник Олександр Третяков. Також на Банковій можна було помітити керівника НТКУ Тараса Стецьківа.

Побачивши президента, багато жінок заплакали, також вони турботливо зауважили, що, незважаючи на прохолодну погоду і сильний вітер, президент стоїть у тоненькому піджачку.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування