Турчинов помирився з Порошенком, бо війна - тільки гірше

Четвер, 31 березня 2005, 15:32
Глава Служби безпеки Олександр Турчинов заявляє, що у нього більше немає проблем з секретарем Ради нацбезпеки Петром Порошенком та його підлеглими.

"Маю надію, що більше не буде повторення прикрих випадків, через які у нас виникли з Порошенком непрості стосунки. На сьогодні у мене немає проблем з секретаріатом Ради нацбезпеки", - сказав Турчинов на прес-конференції.

Як відомо, загострення між Турчиновим і Порошенком виникло після звільнення першого заступника глави СБУ Олександра Скибинецького за поданням секретаря РНБОУ, при цьому Турчинов згоди на це рішення не давав.

"При всіх можливостях Петро Порошенко не підписує укази. Указ (про звільнення Скибинецького) підписано президентом. СБУ не є громадська організація, і ми указ повинні виконувати", - сказав Турчинов.

Турчинов пояснив, що не хотів би більше коментувати ту історію, бо "я свою позицію висловив, Порошенко свою теж висловив". "Безумовно, публічне з'ясування стосунків не сприяє зміцненню позицій влади".

Глава СБУ, крім того, сказав, що Скибинецький не збирається подавати до суду через несправедливе звільнення, як він це заявляв раніше. "Він вище цього конфлікту і має офіцерську гідність, щоб не сперечатися щодо цього питання", - додав Турчинов.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування