Омельченко хоче, щоб Суркіс доплатив 20 мільйонів

Четвер, 31 березня 2005, 20:37
Київська міськрада продала футбольному клубу "Динамо" (Київ) земельну ділянку в Пущі-Водиці площею 22,36 гектара за 62,6 млн. грн.

Таке рішення було ухвалено на засіданні Київради в четвер.

На попередньому засіданні Київрада відправила на доопрацювання дане питання, засумнівавшись у тому, що експертна оцінка даної земельної ділянки була занижена.

За дорученням Київради була проведена незалежна експертиза грошової оцінки цієї ділянки, що повністю її підтвердила.

Незалежну експертизу проводив "Союз експертів України". Відповідно до висновку експертів, грошова оцінка, за якою пропонувалося продати дану ділянку на попередньому засіданні, була занижена на 1 грн 14 коп.

Секретар Київської міської ради Володимир Яловий відзначив, що відповідно до грошової оцінки, ціна даної ділянки становить близько 41 млн. грн. Однак, з огляду на привабливість даної ділянки, Київрада збільшує її вартість на 21 млн. грн.

Таким чином, загальна сума того, що повинен сплатити футбольний клуб "Динамо" (Київ), становить 62 млн. грн.

Відповідно до рішення, у рахунок оплати буде зарахована сума 5,6 млн. грн, що ФК "Динамо" (Київ) сплатив за договором купівлі-продажу з Кабінетом міністрів у листопаді 2002 року.

В рахунок сплати також будуть зараховані авансові платежі в сумі 2,4 млн. грн й 30 млн. грн, які сплачені в міський бюджет у січні 2005 року.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування