Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шкіль підтвердив, що за хабарі взяли його помічника. Йому 22 роки, він готував запити

Четвер, 31 березня 2005, 21:36
Депутат Андрій Шкіль підтверджує, що одного з його екс-помічників затримано у рамках кримінальної справи про вимагання грошей із великих бізнесменів за лобізм рішень уряду.

У коментарі "Українській правді" Шкіль не назвав його ім'я, пославшись на таємницю слідства.

Шкіль сказав лише, що йому 22 роки, пропрацював він півроку, був у штаті Верховної Ради, зараз є студентом-юристом.

"Для мене це було шоком, коли я дізнався. Це молодий, тихий, непомітний хлопець, він готував тексти моїх депутатських запитів і звернень", - сказав Шкіль.

Водночас Шкіль заявив, що затриманий "давно звільнений" з посади його помічника – але він не пам'ятає, це сталося до чи після його затримання.

Шкіль відкинув будь-яку свою причетність до цієї справи. "У не маю жодного стосунку, у мене 31 помічник. Я не знав, чим займався цей хлопчина".

Шкіль також повідомив, що "це не була близька до нього людина". Депутат сказав, що при прийомі на роботу цього хлопця йому "рекомендували поважні люди".

На питання, чи говорив він щодо цієї людини з главою СБУ Турчиновим, Шкіль сказав, що лише привітав його з днем народження, яке Турчинов святкує 31 березня.

Шкіль також вважає, що затримання його помічника не кине на нього тінь як на політика. "Я не знаю, як це може кинути тінь, адже помічник не є родичем. Адже він виконував не мої доручення (у справі про хабарництво), а займався своїми справами".

На питання, чи буде він допомагати своєму помічнику, Шкіль сказав, що "це залежить від слідства". За словами депутата, батькі затриманого не зверталися до нього по допомогу, але Шкіль знає, що вони найняли адвокта.

Українська правда

Читайте також:

Турчинов промахнувся...

Злочинці, які дурили з хабарями для членів Кабміну, могли імітувати голоси


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування