Януковичці накручують голоси і обвинувачують опонентів в хакерстві?

Неділя, 10 квітня 2005, 14:38
Сайт лідера Партії Регіонів Віктора Януковича звинувачує "своїх опонентів" в хакерстві з метою "штучно накрутити" лічильник проти їх акції "Список солідарних".

Про це йдеться у спеціальному повідомленні, яке з'явилося в неділю на сайті Януковича.

"Група хакерів, найнята нашими опонентами, ламає систему нашого лічильника і штучно накручує лічильник "проти" в нашій акції "Список Солідарних". Не звертайте увагу на недоброзичливців", – сказано в повідомленні.

"Не звертайте увагу на недоброзичливців. Нам не важливо, скільки хакерів проти нас. Нам важливо, скільки нас є, справжніх, невіртуальних. Тому голосуйте "за", приєднуйтесь до нашого грона. І на зло ворогам ми будемо діяти лише чесно і прозоро", йдеться в повідомленні.

Ініциатори акції повідомляють, що деякі читачі сайту надислали Єкопії своїх паспортів, щоб засвідчити особу, яка голосувала " за". "Нас не перемогти брудними технологіями", заявляють організатори, але не вказують, скільки точно було тих, хто приєднався до акції.

Дещо пізніше з'явилось нове повідомлення про те, що "хакери погрожують, що накрутять 15 мільонів голосів проти акції"

"Ще раз закликаємо наших прихильників не звертати увагу на брудні ігри, які ведуться проти акції. Намагання перешкодити нам об"єднатися навколо ідей демократії та свободи лише зайвий доказ того, що ми на правильному шляху. Єднаймося!" – зазначається в повідомленні.

Раніше з'явилась інформація, що підрахунок голосів "за" акцію здійснюється із певними махінаціями

"Українська правда"

Проффесор рахує далі

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування