Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченку не подобаються малі архітектурні форми Януковича

Понеділок, 11 квітня 2005, 12:39
Київська міська державна організація відмовила у проведенні акції протесту на території Маріїнського парку.

Про це повідомив представник "Союзу молоді регіонів України" Володимир Філіпов "Інтерфакс-Україна".

За його словами, у понеділок була одержана відповідь з відділу внутрішньої політики КМДА про те, що встановлені в парку намети "є малими архітектурними формами, у зв'язку з чим, адміністрація не дає дозволу на встановлення наметів в Маріїнському парку".

Філіпов також стверджує, що міська адміністрація попередила, що у зв'язку з цим будуть ухвалені відповідні рішення. Він не виключив, що міськадміністрація може подати до суду на організаторів наметового містечка.

"Якщо нас суд слухатиме, то ми боротимемося в суді", - відзначив він. Інакше, за його словами, організатори подаватимуть щодня нову заявку, оскільки законодавство не забороняє це робити", - відзначив він.

Раніше представники міліції, які чергують в парку повідомили нардепу Нестору Шуфричу, що їм не наказували зносити містечко, повідомляє "5 канал".

У понеділок вранці активісти наметового містечка телефоном повідомили "5-ому каналу", що до парку підігнали кілька автобусів з правоохоронцями і припустили, що невдовзі ті почнуть силову акцію проти мешканців наметів.

В містечку на підтримку голови Донецької облради вже 18 наметів. Останні два - приєдналися ввечері.

Окрім того, частина мешканців містечка ходила під Лук’янівське СІЗО, де утримують Бориса Колесникова. Такі акції вони планують проводити і в наступні дні.

В наметовому містечку очікують нових людей. Найближчим часом підтримувати Колесникова приїдуть з Харкова, Луганська, Криму.

Понеділок у таборі оголошено господарським днем. Присутні облаштовуватимуть намети, плануватимуть свої подальші дії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування