Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко натякає, що вимагатиме звільнення губернатора Порошенка

Понеділок, 11 квітня 2005, 14:29
Прем'єр Юлія Тимошенко не заперечувала проти кадрових призначень нової влади на місцях, хоча каже, що має багато претензій.

"Влаштовувати війну щодо керівників району, області, їхніх заступників – це зупинило б усі кадрові призначення. Хоча у мене велика кількість питань до людей, яких призначено", - сказала Тимошенко на прес-конференції в понеділок.

Вона сказала, що "не могла ознайомитися з тією кількістю людей, яких подавали на голів районів, це абсолютно неможливо".

"Ми вирішили користуватися технологією – зараз не заперечувати щодо призначень, але уважно приглядатися до того, що відбувається", - пояснила вона.

"Якщо ми це будемо бачити за показниками, що губернатор чи керівник району не здатний – то подання на звільнення буде конкретним", - додала Тимошенко.

Вона навела приклад: "Якщо по Житомирській області посіяно 7% ранніх зернових, то через тиждень-два до Житомирського губернатора буде конкретне питання".

Як відомо, житомирським губернатором стала людина Порошенка Павло Жебрівський.

Водночас віце-прем'єр Микола Томенко прокоментував претензії до губернатора Тернопільської області Івана Стойка: "Якщо там проголосували 96,6% (за Ющенка), то яким є рівень професійності старих керівників райадміністрації? Нам що, залишити того, кого ставили Партія регіонів чи СДПУ(о)?"

Під час прес-конференції Тимошенко також попросили прокоментувати ситуацію з мером Львова Буняком, якого вона захищала на минулій зустрічі з регіональними журналістами.

Тимошенко сказала, що "жодна силова структура не повідомляла про зловживання Буняка".

"Сьогодні між новим губернатором (Олійником), мером (Буняком), керівником обласної ради (Сендаком) є і гармонія, і домовленості в роботі", - сказала Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування