Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не подобається критика "кликуш з косметичних кабінетів"

Понеділок, 11 квітня 2005, 15:08
Прем'єр Юлія Тимошенко обіцяє суттєве покращення життя через три-чотири місяці.

На прес-конференції в понеділок Тимошенко зазначила, що "з помаранчевою революцією боротьба не закінчилася – і щоб побачити країну такою, якою хотіли, треба ще багато поборотися".

Присутній віце-прем'єр Микола Томенко сказав, що вони "тішаться, що фінансово-промислові групи прийняли виклик уряду".

"Чим ефективніше працює уряд, тим активніший спротив фінансово-промислових груп. Але тоді є і третя складова – тим активніше працюємо ми", - сказав Томенко.

"Передайте і київським, і донецьким, і дніпропетровським олігархам, що це ще не все", - звернувся Томенко до журналістів.

"Ми їх шануємо як мільярдерів, але вони мають діяти як пересічні громадяни у відносинах з владою", - додав Томенко.

"Уряд діє в інтересах людини і споживача, ми не займаємося підтримкою фабрик і заводів, фінансово-промислових груп, галузей чи регіонів".

"Всі програми виключно направлені на громадянина. Це ключ до того, що робить влада", - додав Томенко. Він сказав, що політика уряду "не в тому, щоб давати кошти на концерт або пам'ятник, а на соціальну сферу".

"Немає різниці між офшорами в металургійній галузі і тіньовими сферами управління в культурній сфері", - також зазначив Томенко і додав, що "в музеях і театрах теж красти не треба".

У свою чергу Тимошенко сказала, що уряд намагаються критикувати безпідставно:

"Зараз по всіх каналах телебачення, особливо по регіональним, з'явилися кликуші: "Ой, яке горе, в уряду нічого не виходить!". Ці люди залишилися політичним аутсайдерами, бо постійно змінювали орієнтацію, це люди, яким немає чим руки зайняти", - сказала Тимошенко.

"Першу половину дня вони проводять в косметичних кабінетах, а в другій половині дня ганьблять уряд", - додала Тимошенко.

"Але уряд все одно іде розмірено, як караван, і перемога буде через три-чотири місяці, коли побачите дуже суттєві результати", - сказала вона.

На питання журналістів, чому присутні міністри такі похмурі, Тимошенко сказала: "Не похмурі, а втомлені, бо інколи немає сил посміхатися".

Щодо наступного масового походу урядовців Тимошенко зазначила, що "скоро нікуди не підемо".

"Після ковзанки це можуть бути тільки стрибки з парашутом. Але у нас в уряді щодня стільки екстримів, що нікуди не хочеться", - додала Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...