Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Андрій Шевченко буде другою особою УТ-1, а його батько очолить Нацраду

Понеділок, 11 квітня 2005, 15:56
Тележурналіста Андрія Шевченка представили в п'ятницю колективу новин Першого національного телеканала як першого віце-президента НТКУ, відповідального за питання інформаційного мовлення.

Про це заявив у інтерв'ю журналістам президент НТКУ Тарас Стецьків, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Подання відбулося. У п'ятницю ми зустрічалися з колективом, попереднє керівництво новин пішло, новий менеджмент був представлений", - сказав Стецьків.

Шевченко працював до нового призначення на "5 каналі".

Відповідаючи на запитання, коли Шевченко приступиться до роботи, Стецьків сказав, що це питання "технічне", тому що Микола Канішевський, який посідав раніше цю посаду, зараз перебуває на лікарняному, і ще не використав повністю свою відпустку.

Сам Шевченко сказав "Українській правді", що формального рішення про його призначення ще немає і воно з'явиться не раніше парламентських слухань 13 квітня.

"Там ми очікуємо ясності щодо суспільного мовлення в Україні", - сказав Шевченко.

За словами Шевченка, разом із ним були представлені Василь Самохвалов як директор новин на НТКУ, а Роман Вибрановський як куратор публіцистичних проектів НТКУ.

Крім того, за інформацією "Української правди", главою Нацради з телебачення і радіомовлення буде обраний батько Андрія Шевченка Віталій. Про це свідчить той факт, що семеро з восьми членів Нацради зробили подання про обрання Віталія Шевченка.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування