Чорномирдін випивав з Ющенком, Україна хоче показати Росії язика

Понеділок, 11 квітня 2005, 16:28
Посол Росії в Україні Віктор Чорномирдін радить російським бізнесменам йти до України і не боятися реприватизації.

Про це він розповів після чарки горілки бізнесменам в Англійському клубі в Москві напередодні свого дня народження, пише Коммерсант.

"Звичайно, треба туди йти. А то ось, наприклад, з банків там тільки НРБ, "Альфа" і Андрій, як його...Костін, Внешторгбанк, - а решта сплять", - відзначив посол.

"А деприватизації боятися нічого", - заспокоював пан Чорномирдін членів Англійського клубу.

"Її не буде. Домовитися-то з ними завжди можна. Ми їх розуміємо, тому що вони такі як і ми. Всі питання вирішуються за столом. Не з першого разу, так з другого або третього", - відзначив посол.

"Для нас обніматися і цілуватися – природжене. Але це до справи жодного стосунку не має, головне – проникнення... У економіку, але тільки не в сільське господарство. Це потрібно припинити: а то ми їм покажемо – вони і те, що є, втратять", - продовжив Чорномирдін.

 
фото Коммерсант
 
Відповідаючи на питання, чи вступить Україна до СОТ, Чорномирдін заявив: "Вони хочуть вступити і обов'язково раніше, ніж Росія, щоб показати нам язик", - бадьоро відреагував посол.

"Інша справа, що вони, так само як і ми... Або ми – як вони? Я тут увесь час тепер плутаюся... не готові змагатися із західними технологіями і навіть обгортку для цукерок зробити не можуть", - додав він.

Почувши сміх, Чорномирдін продовжив: "А що ви смієтеся, карамель у них, до речі, нічого. Вони нам: беріть карамель. А ми: не візьмемо. Я свого часу ще Касьянову (колишній прем'єр-міністр РФ) говорив: ну що ви, Михайло Михайлович, уперлися в цю карамель?"

На питання, як здоров'я Ющенка, чи "не треба чекати дострокових виборів?", посол відповів: "Я з ним випивав. ..Його, звичайно, отруїли. Все буває. Але я йому завжди говорив: Віктор Андрійович, тебе – свої, наші труять насмерть".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування