Чорномирдін хоче, щоб Тимошенко поталанило

Понеділок, 11 квітня 2005, 18:27
Рішення нового керівництва України не викликають тривоги у Росії.

Про це заявив у понеділок посол Росії на Україні Віктор Чорномирдін, виступаючи на спеціальному засіданні по Україні в рамках 8-го Російського економічного форуму.

"Всі рішення (нового керівництва) не дають підстав для будь-яких тривог", - відзначив посол. "Для бізнесу нічого мінятися не буде", - завірив він.

"Дуже енергійна сьогодні голова уряду - Тимошенко Юлія Володимирівна", - додав Чорномирдін. "Мені б хотілося, щоб цьому уряду поталанило", - підкреслив дипломат.

Чорномирдін констатував, що новому українському уряду вдалося прийняти "не просто зміни в бюджеті, а по суті новий бюджет".

На його думку, "якщо цьому уряду вдасться виконати все, що вони заклали до бюджету, Україна подолає всі труднощі швидше і зробить ривок для розвитку своєї економіки".

Чорномирдін також заявив, що російським інвесторам не треба боятися йти до України.

"Ми дуже поволі входимо в український бізнес, я говорю про інвесторів", - відзначив посол. За його словами, Росія сьогодні займає лише сьоме місце по інвестиціях.

"Нас випереджає навіть Кіпр. Ми так розуміємо, що Кіпр - це теж наші, але", - пожартував Чорномирдін.

"Не потрібно боятися. Сміливіше треба йти до України", - підкреслив дипломат. "Нас дуже багато позв'язує, і не використовувати цю можливість було б безглуздо", - додав він.

Він також вказав, що на відміну від західних інвесторів, російські краще знайомі з ризиками, які їх можуть підстерігати на Україні.

РІА Новости

Читайте також:

Чорномирдін випивав з Ющенком, Україна хоче показати Росії язика

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...