Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЕЛЬНИЧЕНКО ЗАПИСУВАВ КУЧМУ... ПУЛЬТОМ ВІД ТЕЛЕВІЗОРА

Понеділок, 11 квітня 2005, 18:45
Пристрої, якими Микола Мельниченко записував розмови у кабінеті президента Кучми, вірогідно, були заховані в дистанційному пульті управління від телевізора або кондиціонера.

Про це в інтерв'ю "Українській правді" заявив глава СБУ Олександр Турчинов.

"По якості записів наші експерти схиляються до того, що Мельниченко писав пристроєм, який був схований у одному з пультів управління – чи то телевізора, чи то кондиціонера", - сказав Турчинов.

"Це наші експерти оцінюють по записам, по динаміці зміни звуку, по тому, як чути, що олівець котиться по столу, тощо. Тобто, найвірогідніше, що саме така була технологія", - додав Турчинов.

"Зрозуміло, що під диван ніхто не підлазив. Якби Мельниченко постійно лазив під диван, це викликало б багато питань у його колег. А така технічна річ у пульті, при наявності його дублікату, могла легко замінюватися і підживлюватися", - додав він.

У інтерв'ю, яке буде опубліковане у вівторок, Турчинов також розповідає подробиці, чому Внутрішні війська МВС, підняті по команді для придушення помаранчевої революції, так і не пішли на Київ. Турчинов зізнається, що в Україні під час революції не було російського ОМОНу і говорить, хто був помилково сприйнятий за спецназівців сусідньої країни.

Ці та інші сенсаційні зізнання – у вівторок в інтерв'ю Турчинова "Українській правді".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування