Безсмертний не подружився з Тимошенко, але на роботу не скаржиться

Вівторок, 12 квітня 2005, 15:35
Віце-прем'єр з адміністративної реформи Роман Безсмертний вважає що віце-спікером замість нинішнього держсекретаря Олександра Зінченка буде обрано депутата фракції БЮТ Анатолія Матвієнка.

Про це Безсмертний заявив в інтерв'ю газеті Столичные Новости.

"Я думаю, що віце-спікером буде Анатолій Матвієнко. Він має необхідну підтримку серед депутатів. На нашій фракції теж обговорювалося це питання. Думаю, що "Наша Україна" підтримає його кандидатуру. Я, звичайно, не нав'язую нікому своєї думки, але проголосував би за нього", - сказав Безсмертний.

На питання про майбутню партійну коаліцію на парламентських виборах в 2006 році, Безсмертний відповів, що передав установчі документи і Тимошенко, і Литвину.

"Наскільки я зрозумів по їхніх інтонаціях, обох не влаштовують деякі моменти цих договорів. Але я сказав: чекаю ваших пропозицій, готовий зустрічатися й розмовляти", - сказав Безсмертний.

"Тому я мислю так: коли президент повернеться зі своїх закордонних поїздок, ми зберемося й обговоримо всі питання. Думаю, що головне питання, яке викличе живі дискусії, - це проблема квот. Але все можна вирішити", - додав він.

"Коаліція буде... Навіть із погляду внутрішнього тертя, яке хтось намагається роздути до рівня конфлікту. Наприклад, заява: Тимошенко напала на Жебрівського, тому що він ставленик Порошенка... Це дитячі ігри! Мова йде про внутрішні організаційні моменти. У нас є вища мета - більшість у майбутньому парламенті, а виходить, потрібно дещо стримати запал і не брати міжособистісні стосунки за основу", - заявив Безсмертний.

На питання про те, що перед призначенням Кабінету міністрів він "різко говорив про Тимошенко" і чи не змінилося його ставлення до неї, Безсмертний відповів:

"Я знаю одне: наші з нею можливі конфлікти, з погляду роботи в уряді й забезпечення благополуччя 48 мільйонів чоловік, нікому не цікаві. Це нормальні робочі відносини. Не хочу сказати, що в нас приголомшливе взаєморозуміння або ми друзі. Іноді я з нею не погоджуюся, іноді вона зі мною. Але є нормальна робота, і мені цього досить. Поки мені гріх скаржитися на роботу в уряді".

"Українська правда"

Читайте також:

Безсмертний не буде голосувати за "шантажистку" Тимошенко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News