Тимошенко передумали душити "біомасою"

Вівторок, 12 квітня 2005, 16:04
Проведення надзвичайних зборів Асоціації підприємств чорної металургії, які були заплановані на 13 квітня, вирішено перенести на пізніший термін.

Про це говориться в прес-релізі організації.

За словами організаторів форуму, "надзвичайно висока увага підприємців до зборів Асоціації поставила під загрозу проведення виїзного засідання Комітету ВРУ з питань промислової політики і підприємництва у Кривому Розі".

Також серед причин переносу заходу називається те, що "днями з боку уряду була задекларована готовність до конструктивного діалогу з підприємствами чорної металургії".

Враховуючи вищевказане, учасники Асоціації прийняли рішення про перенесення зборів на пізніший термін з тим, "аби піти уряду назустріч і зосередитися на тісній співпраці з державними органами влади у робочому режимі".

Збори Асоціації підприємств чорної металургії вже встигли назвати "з’їздом олігархів", на якому вони відстоюватимуть свої інтереси за допомогою своїх підприємств.

У вівторок сайт Обком повідомив, що підприємства групи "Приват" заявили про свою непричетність до організовуваного зібрання.

"Українська правда"

ОЛІГАРХ ПРИГРОЗИВ ТИМОШЕНКО, що її будуть душити "біомасою"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News