Колесникова виправдовує скривджена сестра. Він довів потерпілого до діабету

Вівторок, 12 квітня 2005, 18:15
Головний свідок у справі Бориса Колесников називає заяви своєї сестри про те, що передача акцій "Білого лебедя" проходила законно, неправдивими.

У інтерв'ю "Граням" Борис Пенчук розповів, що сестра давно посварилась з родиною через те, що її чоловіка не призначили директором одного з магазинів "Білий лебідь".

"Після цього у нас почалися тертя. В день народження батька в 2001 році вона сильно випила, влаштувала скандал з істериками, у результаті всі між собою розсварились. І з тієї миті ми взагалі більше не спілкувалися", - розповів Пенчук.

Тому, за словами свідка, сестра нічого не знає про передачу акцій в 2002, оскільки тоді вона з сім'єю вже не спілкувалася.

"Батько, коли побачив це по телебаченню, я боявся, що він інфаркт одержить", - відзначив Пенчук.

Він також сказав, що написав лист в Генпрокуратуру, що нічого спільного з цими людьми (з дочкою і зятем) у мене немає, і ніколи не буде".

Пенчук розповів, як відбувалася передача акцій. За його словами, в липні 2002 року Колесников викликав батька (директори "Білого лебедя"), який до цього лежав в лікарні, і почав його "пресувати".

До цього "були всілякі наїзди, і кавказці якісь приїжджали, і наші місцеві бандити приїжджали. Батько довго лежав в лікарні, майже півроку, а я ні на які провокації не піддавався.. До самої передачі акцій в жовтні 2002 року — погрози, шантаж, здирство і так далі", - відзначили Пенчук.

"Він (Колесников), наприклад, дзвонив з погрозами і вимогами нам додому. Вся ця ситуація важко відбилася на здоров'ї моїх батьків", - відзначив Пенчук.

"Батько неодноразово говорив це Колесникову. Він говорив: Борис Вікторович, побійтеся Бога, що ви робите з нашою сім'єю, спершу в Бориса, в мене, тобто, намагалися стріляти, спершу всілякі інсинуації були з цими нібито вибухами. Сам батько одержав сильне загострення діабету", - додав він.

За словами Пенчука, врешті-решт Колесников примусив батька звільнити, перш за все, його і через 2 дні піти самому в тривалу відпустку, а далі його звільнили.

"До того моменту у нас не було жодних взаємин з сім'єю Мартинових (сестрою), абсолютно ніяких. Тому сестра не знає навіть щонайменших нюансів того, що і як там було. І говорити про що-небудь вона просто не має права, оскільки про це не знає. Те, що вона виступила по телевізору, я розумію, з чиєю це подачі, ось ", - додав він.

6 квітня глава донецької облради Колесников затриманий за підозрою в здирстві акцій торгового дому "Білий лебідь". 8 квітня дочка потерпілого заявила, що передача акцій відбувалася законно.

Читайте також:

КОЛЕСНИКОВА ЗВИНУВАТИЛИ. ЙОМУ СВІТИТЬ 12 РОКІВ

За що затримали соратника Ахметова?

День повалення Ахметова

Окрім Ахметова, у справі Колесникова фігурує прізвище Пінчук

КОЛЕСНИКОВ ЗАЛИШАЄТЬСЯ В СІЗО


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News