Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко сказала своїм, що її звільнять у травні

Четвер, 14 квітня 2005, 12:13
Лідер Житомирської обласної організації партії ВО "Батьківщина" Олег Антипов заявляє, що прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко у травні готуються зняти з посади.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив на прес-конференції в офісі Житомирської обласної організації ВО "Батьківщина" за результатом зустрічі з Тимошенко, яка відбулася 9 квітня.

За словами Антипова, таку інформацію оприлюднила сама Тимошенко на згаданій зустрічі з лідерами обласних організацій "Батьківщини".

"Є другий варіант розвитку подій, - додав він. – Якщо не вийде зняти Тимошенко з посади у травні, буде спроба зробити це у вересні цього року".

Аргументуючи сказане, Антипов повідомив, що "йде дуже серйозна протидія Тимощенко в уряді". Настане час назвати конкретні прізвища, додав він.

Причиною згаданої ситуації лідер обласної організації визначив те, що "Тимошенко не дозволяє певній групі людей використовувати своє службове становище".

Така ситуація дуже непокоїть Тимошенко, вважає Антипов. За його словами, "всупереч тому, що програму уряду вже затверджено, при наявності серйозної політичної кризи та відповідного рішення президента, може йти мова про зняття Тимошенко з посади".

Водночас, російська "Независимая газета" у четвер публікує матеріал про те, що прем'єр-міністр України Тимошенко може найближчими днями піти у відставку. Про це 13 квітня сказав "НГ" поінформований народний депутат із фракції Блоку Юлії Тимошенко. Він пояснив, що розбіжності між президентом і прем'єром досягли критичної межі.

Читайте також:

Російські ЗМІ хочуть посварити Ющенка з Тимошенко

Тимошенко не їде в Москву. Через поле чи прокурора?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування