Безсмертний почав обговорення коаліції Ющенко-Тимошенко-Литвин

Четвер, 14 квітня 2005, 13:02
Члени президії партії "Народний Союз Наша Україна" обговорили проект договору про створення коаліції НСНУ – БЮТ - НПУ.

Відповідне засідання провів 13 квітня голова Ради Роман Безсмертний, повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна".

Безсмертний поінформував присутніх про хід переговорів щодо створення коаліції, формат якої озвучив на установчому з’їзді партії президент України Віктор Ющенко.

Також на засіданні було намічено подальші кроки щодо створення коаліції на парламентські вибори-2006.

Президія партії "Народний Союз Наша Україна" затвердила рішення 7 обласних установчих конференцій - Вінницької, Черкаської, Сумської, Житомирської, Херсонської, Львівської та Закарпатської, після чого відповідні місцеві організації мають зареєструватися в обласних управліннях юстиції.

Президія затвердила також структуру центрального виконкому партії "Народний Союз Наша Україна". Першими заступниками голови виконкому Юрія Єханурова призначені Ігор Жданов та Богдан Буца.

На засіданні прийнято до лав партії за наявністю двох рекомендацій 891 особу з Волинської, Івано-Франківської, Тернопільської, Миколаївської, Чернівецької та Хмельницької областей.

Станом на 13 квітня партія "Народний Союз Наша Україна" нараховує близько 9 тисяч членів.

"Після реєстрації обласних партійних осередків прийомом в партію займатимуться на місцях, оскільки людей краще видно не з київських пагорбів", - сказав Роман Безсмертний, наголошуючи на якісному і організованому складі партії.

На засіданні було затверджено голів оргкомітетів по проведенню установчих обласних партійних конференцій: Олена Бондаренко (народний депутат, Київська область), Едуард Зейналов (губернатор, Кіровоградська область).

Також президія Ради партії затвердила символіку "Народного Союзу Наша Україна" – підкова зі знаком оклику на помаранчевому тлі.

Цього тижня відбудеться 8 партійних конференцій:

16 квітня - Одеська, Тернопільська, Івано-Франківська, Хмельницька, Харківська,
Чернігівська області та місто Севастополь;

17 квітня – Кіровоградська область.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування