Люди Березовського віддадуть матеріали, щоб їх не обвинувачували "у смертних гріхах"

Четвер, 14 квітня 2005, 13:10
Глава Фонду громадських свобод Олександр Гольдфарб і довірена особа російського бізнесмена Бориса Березовського Юрій Фельштинський заявляють про готовність передати українській стороні додаткові документи у справі Гонгадзе.

Про це вони заявили в четвер на прес-конференції в Києві.

За словами Фельштинського, Мельниченко передав йому в цілому 10 компакт-дисків, на яких за приблизними підрахунками є 600-700 годин запису.

У цей час ці компакт-диски знаходяться "не в Києві". "Ми ведемо консультації з українською стороною про формат, час й адресата передачі цих CD", - сказав Гольдфарб.

Він відмовився назвати тих, з ким саме ведуться переговори щодо даного питання, однак повідомив, що про це буде оголошено найближчим часом.

"Наше завдання передати ці матеріали найменш хворобливим чином. Оскільки останнім часом нас обвинувачують у всіх смертних гріхах", - сказав Гольдфарб.

Фельштинський підтвердив наміри фонду Березовського найближчим часом відновити роздрукування плівок Мельниченка на сайті "П'ятий елемент плюс" (так тепер буде називатися цей сайт). Він повідомив, що з наявних у них записів розшифровано близько 60%. З них опублікована була тільки половина.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування