Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче коаліцію, щоб не відповідати за всю країну?

Четвер, 14 квітня 2005, 15:37
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що у квітні-травні буде створена коаліція.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Економічні ізвєстія", текст якого наводить його прес-служба.

За його словами, також у травні-червні буде сформований тіньовий кабінет міністрів.

"Саме за перші 100 днів нового уряду виявляться підсумки його діяльності. А взагалі, дискусія між владою й опозицією має бути постійною, цивілізованою й конструктивною", - сказав Янукович.

"І якщо вони почують один одного або, принаймні, спробують почути, ми побачимо реальні шляхи вирішення проблем. Ті ж питання, за якими ми не зможемо домовитися, потрібно виносити на референдум", - додав він.

За його словами, на референдум треба виносити питання про вступ до НАТО, про статус російської мови. "Або, скажімо, питання економічної федералізації регіонів. Передачі їм прав, можливості реалізації регіональних можливостей", - додав Янукович.

Він також вважає, що виграти вибори "без коаліції Партії регіонів нереально". "Одна Партія регіонів не може взяти відповідальність за всю країну", - також зазначив він.

Але в той же час він упевнений, що в коаліції є "реальна перспектива перемогти на парламентських виборах в 2006 році й відновити баланс, порушений перемогою однії половини України".

"Щоб не дискримінувалася друга частина, щоб країна дихала двома легенями, потрібна перемога нинішньої опозиції. І коли відбудеться об'єднання, знімуться кризові явища", - додав він.

Янукович також розповів, що "регулярно" ходить на ринок. "У вихідні дні я обов'язково на ринку", - сказав Янукович, додавши, що і покупці, і продавці "обурені".

"Продавці - тим, що дорожчає транспорт, бензин, піднімаються оптові ціни! "Ми, - скаржаться продавці, - щодня йдемо на ринок як на екзекуцію. Люди говорять: це ви домовляєтеся, щоб підняти ціни, щоб нас обкрасти, щоб нажитися за рахунок нас". Мені здається, сьогодні в населення страх перед майбутнім", - розповів Янукович.

"Але ж ще не сказали свого слова працівники житлово-комунального господарства – у збитковому ЖКХ не може не бути росту цін. Загалом, гасла в уряду гарні, наміри благі, але сам механізм досягнення цієї мети авантюристичний", - заявив екс-кандидат у президенти.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування